woensdag 23 december 2015

Stofzuiger training

Gisteravond was het tijd voor de eerste stofzuigertraining. We zijn langzaam bezig om de boefjes kennis te laten maken met alle geluiden van het dagelijkse leven en daarbij hoort natuurlijk ook de stofzuiger.  Ik veeg en dweil wel vaak maar het is ook goed om eens de stofzuiger door het huis te halen. Voor de eerste keer heb ik hem maar op een lager vermogen gezet zodat hij niet direct staat te brullen. 

Vincy en Dunja zaten binnen no time voor op de bank toe te kijken en Danté vond het allemaal wel erg interessant en stalkte de stofzuiger. Helemaal niet onder de indruk. Dunja vond het ook minder erg worden maar Vincy had niets met de stofzuiger en ging zich maar snel verstoppen in de keuken achter de prullenbak. Duidelijk dat hij nog wel een paar lesjes nodig heeft maar dat komt ook wel goed. We bouwen het rustig op en overhaasten niet.

Deze week ook maar wat geluiden laten horen van vuurwerk want ook dat gaan we natuurlijk langzaam krijgen. Bij ons wordt er niet veel afgestoken maar het is toch altijd beter om ze er wel aan te laten wennen. Geeft hun ook veel meer rust. Onze aby's reageren eigenlijk bijna niet, zet altijd de radio aan en gordijntjes dicht zodat ze er weinig van meekrijgen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten