donderdag 21 mei 2015

Bezoek Petje (Aisja)

Afgelopen dinsdag ben ik op bezoek geweest bij Petje, een van haar dochters uit haar eerste nestje. Petje (geboortenaam Aisja) is toendertijd samen met Puk (geboortenaam April) naar Den Haag verhuisd. Zoals ik een paar maanden geleden al op mijn blog melde, is April onverwachts overleden aan een zeer zeldzame ziekte. 

Het was fijn om de meid te zien en het gaat heel goed met haar alleen is ze op dit moment alleen. Jingles is op een leeftijd van 14 jaar overleden.  Omdat haar baasjes wisten dat Jingles al op leeftijd was, hebben ze een HTK in huis genomen. Sallie zocht een nieuw huisje ivm allergie voor katten. Petje had alleen het de neiging om lekker te gaan pesten. Op dat punt lijkt ze zo sprekend op haar mama Puk. Pesten is leuk en vooral bij een kat die zo leuk reageert. Sallie werd er zo bang van dat ze maar besloten hebben om haar naar een ander huisje te brengen waar ze lekker de rust heeft zonder zo'n pestende rooie aby.

Petje is dus nu alleen maar daar komt zowiezo verandering in. Haar baasjes zijn helemaal gevallen voor het ras en willen er nog 2 kleintjes bij alleen moeten deze nog wel geboren gaan worden. Tot die tijd heeft ze het rijk voor haar alleen maar daarna? Kan ze weer samen met de baby's het huis gaan afbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten