donderdag 22 januari 2015

resultaat bezoekje dierenarts

Ons bezoekje aan de dierenarts is weer achter de rug. I.p.v. zalf heb ik medicijnen tegen de jeuk meegekregen. Mocht dit onvoldoende helpen dan kan ik altijd nog de zalf ophalen voor Puk. Bij de dierenarts heeft ze al het prikje gehad en de volgende ochtend direct haar tabletje. Zag al na een dagje resultaat dus heb weer goede hoop dat over een paar weekjes Puk er weer helemaal op en top uitziet. Ze mocht ook even op de weegschaal, netjes bijna 3 kg dus eigenlijk niets afgevallen doordat ze een nestje heeft gehad. De dierenarts was heel tevreden. Tja we zorgen er natuurlijk ook voor dat ze goed te eten krijgt en dat ze niet gaat afvallen maar je hebt dat niet altijd in de hand.

Eem had ondertussen weer een klein dagje last van zijn maag maar dit keer niet zo erg als vorige keren. Zal het dan toch allemaal helpen? Hij krijgt dieetvoer vanwege zijn nieren, twee maal daags een tabletje tegen het misselijk worden en daarnaast krijgt hij nog kruiden die zijn nieren moeten ondersteunen in de werking. Ik ben ontzettend benieuwd wat zijn uitslagen zijn bij de volgende bloedtest, deze staat pas voor mei op de planning maar kan eigenlijk bijna niet wachten.

Dan natuurlijk ons drinkfontein verhaal. De dames en heer willen wel drinken uit de bak van de drinkfontein dus dat is al een winstpunt. Nu de volgende stap genomen door het onderdeel waarin het motortje zit erop te zetten. Natuurlijk nog niet aanzetten, nee puur dat ze het model leren kennen. Wachten we weer een paar dagen om daarna het apparaat aan te gaan zetten. Hopelijk werkt het bij de dames en heer want soms kunnen ze ontzettend volhardend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten