vrijdag 15 februari 2013

De kleintjes worden met de dag drukken en baldadiger, iedere dag is ook weer een verrassing wat ze nu weer hebben bedacht om te doen. Gisterochtend was kleine Britt op de boekenkast geklommen, dat is zo'n exemplaar wat bijna tot het plafond reikt. Hoe de kleine meid dat voor elkaar had gekregen? Heel simpel, men neemt de lamp die naast de kast staat en dan zo doorklimmen. Ze ziet mamma Puk dat ook doen dus goed voorbeeld doet volgen... Alleen Puk springt vanaf de tafel omhoog, tja dat gaat kleine Britt nog niet redden. Sinds gistermorgen is de lamp dan ook verhuisd naar een andere plek in de huiskamer.
 
Kleine Balou heeft ook een trukje geleerd, namelijk het openen van kastjes. Onze apparatuur staat veilig weggeborgen in een kast met schuifdeuren. Yana heeft deze gewoonte ook want niets is prettiger dan op zo'n warme decoder liggen. Helaas voor haar hebben wij wat extra's in de kast gezet zodat er niet meer op de decoder gelegen kan worden. In ieder geval had Balou gisteren de kast geopend, je ziet ook dat hij het doet. Druk ventje dat het er is.
 
Beau en Bloom zijn niet zo van dit soort trukjes maar meer van het in de keuken rennen en op de aanrecht klimmen. Dat kunnen deze twee apen heel erg goed vooral als het etenstijd is. Dan rennen ze snel naar de keuken en proberen te helpen met het klaarmaken van het voer. Vooral als het om vers vlees gaat dan zijn ze niet meer te houden. Alle kleine pukken zijn namelijk dol op vers vlees van Bibi. Ze eten rustig met z'n allen een portie van 250gr op en hebben ze dan nog honger? Gaan er gewoon nog wat brokken in.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten