woensdag 2 januari 2013

Allereerst de allerbeste wensen voor 2013 namens ons en al onze aby's!

De jaarwisseling is hier goed verlopen, we hebben lekker tijdens het vuurwerk een rustig muziekje opgezet. De pukken hebben er weinig last van gehad behalve dat ze doordat wij nog 's nachts op waren, ze weinig hebben geslapen. De volgende dag is dit weer helemaal ingehaald door de kleine apen.

Het gaat voor de rest nog steeds heel erg goed met ze. Ze groeien nog steeds als kool vooral de heren ondanks dat de mannen nog steeds vast voer weigeren. De dames beginnen langzaam vast voer te eten. Ze drinken ook niet meer zoveel bij mama waardoor hun gewichtjes wat aan het stagneren waren. Net heeft Britt lekker papje gegeten, Bella had geen zin, veel te druk met andere dingen. We proberen het straks nog een keertje.

De ren hebben we wat verder beveiligd want Britt was aan de wandel gegaan. Het helpt direct want madam kan nu niet meer wegwandelen. Voor de time beeiing, ze worden gewoon groot en dat ga je merken. Ze willen de wijde wereld in. Nog even en dan pakken we de bank weer in met een fouloir zodat hij niet teveel beschadigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten