zondag 4 december 2011

Sinterklaas is weer achter de rug en ook de kleintjes zijn verwend door Sinterklaas. Ze hebben allemaal lekker eten gehad net zoals de grote. Ook de neefjes zijn natuurlijk allemaal langs geweest om even te spelen met het jonge grut. Is niet tegen dovemansoren gezegd want voor eens spelletje zijn ze natuurlijk altijd wel in.

Gisteren heb ik zelf nog een stok met veren gehaald waarmee ze heel leuk spelen. De andere stok met veren is op een of andere manier helemaal verdwenen. Denk dat die ergens onder een kast ligt. Moet de boel maar eens helemaal overhoop gaan halen maar voor dit moment heb ik maar een nieuwe stok gekocht voor ze.

Natuurlijk ook weer een aantal foto's gemaakt die ik dadelijk ook even op de weblog plaats.

Vanna had vanacht helaas weer last van haar darmpjes, blijkbaar maakt ze zich toch druk op een of andere manier.Maar eens kijken hoe dat gaat als de kleintjes zijn uitgevlogen. Medisch is er niets te zien dus het kan niet anders dan dat het tussen de oortjes zit of haar darmen doen hun werk niet goed. Pfff blijft een lastig verhaal vooral voor haar is het heel vervelend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten