zondag 30 oktober 2011

Wat is het weekend toch weer snel voorbij gegaan. Natuurlijk heel veel bezig geweest met de kleintjes. Ze vinden het harstikke leuk om mee te helpen met het schoonmaken van de kamer. Alles gaat dan even op de bank, bezem erdoor heen en dan natuurlijk even dweilen. Daarna maar de vloer ook drooggemaakt want die kleintjes schoten alle kanten op.

Vanavond was het voor ons tijd om de papierwinkel op te ruimen. De pukken mochten meehelpen daar we ze even los hebben gelaten in de hele kamer. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Binnen de korste keren hadden we 4 kleine hulpjes die het nodig vonden om ons goed te helpen. Goh wat een drukte was dat zeg achter op tafel. Ik heb alle papieren extra in handen gehad omdat ze het nodig vonden alles weer door elkaar te gooien.

Nu is alles weer lekker in de voorkamer bij ons. April ligt heerlijk bij Martien op schoot en de andere zijn aan het spelen. Ik heb nl. van een aantal dozen een soort speelhok gemaakt waar ze door diverse gaten heen kunnen kruipen. Nou succes verzekerd hoor! Zal eens kijken of ik dat eens op de foto kan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten