vrijdag 26 augustus 2011

Gisteren zijn we druk bezig geweest in de tuin. Na een vakantie is dat altijd hard nodig. Eerst naar het tuincentrum om nog wat planten te halen. Thuisgekomen alles eerst op het terras gezet, de afdeling inspectie stond direct klaar. Alles moest eerst door de hele bende bekeken worden. Daarna dropen ze allemaal weer af naar hun mandjes, stoel of waar dan ook om weer lekker van het zonnetje te genieten. Ik moet zeggen dat we nog steeds zo ontzettend genieten dat de tuin is afgezet en dat onze aby's lekker bij ons in de tuin kunnen zonder eruit te kunnen. Geen gevaarlijke wereld voor ze en ze willen ook niet eens uit de tuin, ze vinden het harstikke goed toeven daar.

We hebben in ieder geval geen aby meer gezien toen we aan het werk waren in de tuin. Was blijkbaar niet echt interessant om ons te helpen. Eem lag weer heerlijk op de stoeltjes achter op de vlonder


Ook Puk was ondanks haar dikke buikje lekker buiten aan het genieten van het mooie weer. De extra maaltijd doet haar goed en ze komt nu al veel meer uit de keuken. Het verhuisbericht kan denk ik ook verscheurt worden. Is ook goed voor haar om lekker buiten te lopen, even een frisse neus. Straks als ze bevallen is, wordt het allemaal wat minder met de deuren open want we willen niet dat de kleintjes kou vatten. Moeten maar even kijken hoe dat allemaal gaat.

Vanna lag gewoon op de stenen en Yana? Die had het nieuwe mandje in beslag genomen. Van de week hebben we een oud mandje wat helemaal kapot was getrappelt weggegooid. Bij het tuincentrum hadden ze een heel leuk ander mandje dus dat hebben we direct meegenomen. Nou een hit is het mandje zeker, buiten heeft Yana er dus de hele tijd in gelegen en binnen? Daar staat hij achter de stoel en telkens ligt er weer een andere aby in de slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten