dinsdag 2 november 2010

Nieuwe liefde

We hebben een nieuw setje in huis, Eem en Pukkie. De laatste tijd is Eem veel in het gezelschap van Puk zodat ze niet alleen zit en tja daar bloeien toch speciale vriendschappen op. Eem lag eergisteren heerlijk te slapen met Puk in het mandje in de keuken en we vonden het zo sneu dat we ze daar heerlijk hebben laten liggen . Dat hebben we wel geweten hoor, Eem dacht rond een uurtje of 2 's nachts dat het allemaal heel gezellig was en dat hij helemaal in was in een knuffelpartij. Lees bij Eem dat hij al trappelend, luid spinnend
op ons bed stond en daarbij ook nog zijn liefde voor ons wilde bezegelen met een lovebite. Een lovebit betekend liefkozend bijten in je neus of bij in geval bij Eem waar dan ook.

We waarderen heel erg deze affectie maar om deze tijd, uh even niet. Vol liefde heeft Martien hem de huiskamer maar in geduwd zodat wij samen met Puk weer verder konden gaan slapen. Puk vindt het allemaal wel goed, heerlijk bij ons slapen. Tegenwoordig is het niet alleen mijn hoofdkussen waar ze ligt, nee ze vindt het helemaal leuk om zich tussen ons in te bivakkeren.

Dan natuurlijk nog even wat nieuws over de kleine hummels, Levi, Luna en Luigi. Ze groeien als kool en bijna allemaal kijken ze de wereld in. Alleen Luna kijkt nog met anderhalf oogje rond maar de kerels hebben hun oogjes helemaal open. Ook het gewicht neem iedere dag nog steeds flink toe en lopen? Dat gaat echt steeds beter, je ziet dat ze druk bezig zijn met rondhobbelen door de werpkist, achterpootjes netjes onder hun lijfje houden en staartje kaarsrecht omhoog als evenwichtsantenne.

Iedere dag weet ik ze en neem ik natuurlijk even de gelegenheid om ze te knuffelen. Mams vindt het helemaal goed als ik ze maar laag hou zodat ze ze kan zien. Ach ik heb daar geen probleem mee als ik ze maar een knuffeltje kan geven nietwaar? Dadelijk is het weer tijd om moeders weer wat eten toe te stoppen. Vandaag is namelijk een lading voer binnengekomen en tot nu toe bevalt het alle aby's heel erg goed. Eem heeft sinds tijden weer zijn lievelingssnoepjes, die is nu niet meer weg te slaan uit de keuken. Nou ja op dit moment ligt hij heerlijk op de krabpaal, ondertussen Puk van zijn lijf houdend want die gaat altijd een plank eronder zitten en dan lekker lopen pesten. Vanna is even op de slaapkamer opgesloten want de problemen tussen Puk en Vanna zijn nog niet opgelost maar ik heb er vertrouwen in dat dat wel weer goed gaat komen, gewoon met rust en tijd en natuurlijk de dames duidelijk vertellen dat ze zich niet zo moeten aanstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten