vrijdag 25 januari 2013

Er heerst een serene rust is huis, alle aby's slapen momenteel. Ik geniet even van deze rust want dat is momenteel met die kleintjes in huis toch wel uniek. Net even lekker met ze gespeeld, lees van alles voor ze weggegooid en Balou als een buldozer erheen, alle andere wegduwend.
 
Ik heb lekker vis uit de vriezer gehaald en ben deze aan het koken. Kijken of de kleintjes dit ook lusten als klein snackje tussendoor. Vanna krijgt zowiezo, even lekker verwennen dat meisje want samen met Puk gaat nog steeds niet echt lekker. Nu vind madam het niet erg om 's nachts lekker bij ons in bed te liggen maar ja op dit moment zit ze alleen. Ga op tijd lekker bij haar zitten, tenslotte lang leve het tv kijken op andere toestellen dan je tv-toestel.
 
Zondag ga ik bij Kayleigh kijken, dat is de kleindochter van Vanna. Benieuwd hoe de kleine meid er in het echt uitziet. Ook even kijken of ik nog een mooie verenstok kan scoren want die van ons is verdwenen. Weet niet waar hij is maar denk ergens onder een kast. Hij is heel handig om te gebruiken bij het maken van foto's. Kan ik weer wat mooie foto's maken van ons grut.

 

woensdag 23 januari 2013

De (b)aby's hebben geen last gehad van hun wormenkuurtje en renden dezelfde avond alweer druk door de kamer. En ik kan je zeggen, druk zijn ze! Veilig werken aan de tafel is er niet meer bij. De assistentie in de vorm van 4 kleine aby's is gegarandeerd! Ze perforeren alvast alle papieren, willen je pen alvast opruimen en ze lopen gewoon over je laptop heen.
 
Als ik thuis komt uit mijn werk, lijkt het alsof er een bom ontploft is in de huiskamer. Overal liggen de speeltjes verspreidt. Iedere ochtend en avond staat dus in het teken van opruimen. Natuurlijk wederom met de hulp van 4 kleine aby's. Gisteravond de huiskamer weer gedweild. Balou vond het werelds want wat is leuker om over zo'n net gedweilde vloer te rennen en te glibberen.
 
Op dit moment hebben ze van mij een stukje toiletpapier gehad, wauw dat is echt helemaal top Allemaal zijn ze met datzelfde stukje papier aan het spelen. Tja het goedkoopste speelgoed is toch altijd het leukste:-)
 
 

zondag 20 januari 2013

Vandaag de pukken weer eens gewogen, dit doen we niet iedere dag meer maar omdat ze nu een wormenkuurtje moesten krijgen, was het zowiezo nodig. En dus alles op de weegschaal. Goh wat gaan ze toch nog steeds lekker snel. Beau is de grootste van het stel, alweer 900gr., de kg is in zicht. Balou gaat ook richting de 900 gr maar loopt iets achter, de dames zijn iets lichter maar gaan ook hartstikke goed.

Puk begint gelukkig weer wat rustiger te worden qua krolsheid dus van de week maar weer rustig proberen of we Vanna weer langzaam erbij kunnen doen. Gelukkig vind Vanna het heerlijk om bij ons te slapen, krijgt ze lekker aandacht van ons.