vrijdag 1 juli 2011

Puk is alweer harstikke goed herstelt van haar bezoekje dierenarts. Ze heeft alleen een mooi geschoren nekje, ziet er wel zielig uit. Groeit wel weer aan maar ja toch altijd jammer dat het nodig is. Morgen maar even de hele bende een wormenkuurtje geven en dan is Puk helemaal klaar om op katerbezoek te gaan. Nou ja klaar, eerst maar een krols worden zullen we bedoelen. Hopelijk is ze het weer binnen een paar weekjes, dan kan ik haar zelf brengen. Anders hebben we onze oppas (mijn zus en moeder) alweer bereidt gevonden om dan richting de kater te rijden. Heerlijk toch zo'n oppas die zelfs de poes naar de kater brengen.

Voor de rest is het rustig, de deur staat nog lekker open en soms komt er ineens een aby langsrennen. Jammer genoeg vangen ze niet de muggen in huis weg dus ik denk dat ik zo die extra bewoners in huis maar eens ga weghalen.
Eindelijk was het zover, Puk mocht voor haar snap-test naar de dierenarts. Eerst
is de meid even mee geweest naar mij werk. Daar heeft ze een uurtje gezellig op
mijn kantoor rondgehobbelt, we hebben maar besloten om haar aan te nemen als
toezichthoudster, deed ze erg goed.

Om 9.00u kon in haar bij de dierenarts brengen waar ze dan in de loop van de dag
getest zou worden. Normaal is het even een afspraakje bij de dierenarts tijdens het
spreekuur maar Puk is Puk dus een ontzettende friemel. Daarom in overleg met
mijn dierenarts gekozen voor een klein roesje waarna ze rustig bloed konden afnemen.

's Middags rond 3 uur werd ik gebeld dat mijn meisje weer mocht worden opgehaald.
Lekker de meid opgepikt, ze was nog een beetje waggeltje maar lekker naar huis
en in een mandje in de zon gelegd. In de winkel wat rundertartaar gehaald. Is lekker
licht en Puk vind het heerlijk. Om de anderhalf uur een beetje gegeven en mevrouw
knapte weer lekker op.

Al met al heeft madam het goed doorstaan. Hoorde wel dat ze moeite hadden met het
vinden van een ader dus achteraf was het helemaal een goede keuze want als ze
moeten zoeken als Puk niet rustig is? Mmm ik geef het je te doen. Straks als ik weer
uit mijn werk kom dan zal mag ze weer lekker in de tuin gaan rennen en de rest van
het tartaar samen met Yana opeten. De fawnies zijn niet van het vlees dus die krijgen
dan lekker een blikje.

Nu dus maar afwachten wanneer madam krols wordt want dan mag ze naar de kater,
ontzettend spannend............

dinsdag 28 juni 2011

Vandaag dan met de dierenarts gebeld om een afspraak te maken met Puk. Ze mag donderdagmorgen verschijnen, dan krijgt ze wat kalmerends en dan kunnen ze bloed prikken. Voordat ik haar afzet, mag
ze even mee naar mijn werk want ik begin om 8.00u en de dierenarts begint pas om 9.00u dus tot die tijd mag ze even door mijn kantoor heen rennen. Ben benieuwd hoe ze het dit keer vind, de vorige keer vond ze het wel leuk maar zocht toch ook mij telkens weer op.

Vandaag krijgt de hele bende hun wormenkuur, straks dus ook even langs mijn ouders om ook daar de beestenbende een tabletje te geven. Is dat ook weer gebeurd.

maandag 27 juni 2011

De rust is weer in huis wedergekeerd, Puk is weer krolsaf. Alle andere weer helemaal blij want het is weer over met een piepende en stalkende Puk. Nu doet zich wel weer het volgende probleem voor. Puk wil altijd bij mij zitten als ik onder de douche sta, ze zit dan op de toilet (wel met een deksel erop hoor) en als het te lang duurt, verhuisd ze naar de wasbak die dichterbij is. Vanna wil echter ook aandacht en vind dat haar beesies ook onder de douche mogen. Uh tja dan krijg je dus dat de dames elkaar tegenkomen en niet blij naar elkaar kijken. Ik was hier als eerste, nee ikke hoor. Ja maar mijn beesie moet even naar de badkamer, nee ik wil niet dat je dat vot in de badkamer legt. Al met al ligt het beesie dan ergens in de gang en Puk zit nog steeds prinsheerlijk op de toilet.  Gelukkig is het nu weer lekker weer (wel erg warm vind ik) dus de hele bende ligt in de tuin in de aarde, op de vlonder heerlijk te loungen.